Skive Frugt & Grøntbørs A/S

Danske råvarer og bæredygtighed hos Skive Frugt og Grøntbørs A/S

Den grønne profil er et område vi i Skive Frugt og Grøntbørs A/S hele tiden udvikler på. Derfor vil der i alle nye tiltag og fremtidige ændringer i virksomheden, tænkes nye og bæredygtige alternativer. 
Læs med nedenfor hvilke nuværende bæredygtige tiltag vi gør brug af i vores hverdag.

Kontakt os hvis du vil høre mere. 

Danske råvarer har første prioritet

Vi har altid haft en forkærlighed for danske og lokale råvarer. Igennem  årerne har vi fået et stort netværk blandt lokale og danske avlere. Dette sikrer et bredt sortiment inden for dansk producerede råvarer.

Danske råvarer har en kortere transport fra avler til kunden. Dette betyder mindre forbrug af brændstof til transport og opbevaring. Derudover har vi i Danmark nogle store krav til bæredygtig produktion og kontrol heraf, som tydeligt afspejler sig i vores råvarer.

danske gulerødder
Jordbær kræmmergården

Vi støtter lokale avlere

Vi ønsker at støtte de lokale danske avlere og vi går gerne en ekstra vil for dem. Det gør vi fordi disse lokale ildsjæle har hjertet med i deres avl og produktion som afspejler den udsøgte kvalitet.

Vi har derfor indgået særlige aftaler med vores lokale avlere for at støtte og forenkle vores samarbejde for avleren. Derfor afhenter vi selv vores råvarer hos vores lokale avlere, så de blot skal koncentrere sig om at producerer udsøgt kvalitets råvarer.

Samtidig kan vi på denne måde også reducere antallet af kørte kilometer på vejene, og undgå, at vores biler kører tomme tilbage til lageret i Skive.

Vi tager emballage med retur

Vi tager gerne vores egen emballage og kasser med retur og sørger for, det bliver genbrugt eller sorteret korrekt, inden det smides ud. 

Bæredygtighed hos Skive Frugt og Grøntbørs A/S er et område, som vi hele tiden udvikler på. Vi vil derfor de kommende år tage flere bæredygtige valg både i vores hverdag og overfor vores samarbejdspartnere. 

retur emballage og pap