Skive Frugt & Grøntbørs A/S

Om Skive Frugt og Grøntbørs A/S

Skive Frugt og Grøntbørs A/S er en familie drevet virksomhed, som drives efter værdierne kvalitet, service og nærvær.
Læs med nedenfor, og find ud af hvad det betyder for os.  

Om virksomheden

Skive Frugt og Grøntbørs A/S er en af Danmarks største frugt- og grønt- grossister og er specialiseret i frisk frugt og grønt. Derfor fylder frugt og grønt 90% af sortimentet,  hvoraf de sidste 10% dækker tørvarer, konserves og non-food.

Skive Frugt og Grøntbørs A/S blev i 2011 overtaget af Lars Baagøe og er nu en familiedrevet frugt- og grøntgrossist, hvor hele familien har sin gang. Virksomheden består af 47 dygtige medarbejdere samt 19 varebiler, som 6 dage i ugen kører ud til kunder i det meste af Jylland og Vestfyn.

Skive Frugt og Grøntbørs A/S kundekreds omfatter alt fra små virksomheder, der skal have 10 stykker frugt, til store hospitalsordrer og sågar udenlandske shippingordrer til Grønland.

Læs mere om historien her.

firmabiler
friske krydderurter

Vores værdier

Kvalitet

Vi arbejder ud fra et mål om, at kvaliteten af råvarerne skal være helt i top. Det betyder, at alt fra indkøb, håndtering og levering af råvarer skal udføres med præcision for at opretholde et kvalitetssikret resultat.

Service

Vi bestræber os på hver dag at tilbyde vores kunder den bedste service. For os er service en del af hele købsrejsen, og derfor har vi altid stor fokus på fleksibilitet. Vi ved, hvor travlt der er ude i erhvervskøkkenerne, og vi gør, hvad vi kan for at tilpasse os vores kunders hverdag.

Nærvær

Vi ønsker at være en moderne virksomhed, der følger med det dynamiske samfund, men vi holder stadig på, at nærvær og personlige relationer er vejen frem mod et godt samarbejde. Vi prioriterer derfor altid selv at tage på kundebesøg og er dagligt i kontakt med mange kunder telefonisk eller ved personligt fremmøde.

Kåret til Børsen Gazelle 2022

Vi har hos Skive Frugt og Grøntbørs A/S modtaget Dagbladet Børsens Gazelle-pris for 2022, og 2023.
Sikke et skulderklap der medfølger denne pris, ikke kun til os, men også til vores kunder, leverandører og vores team som hver dag gør dette muligt. 
 
Det er en stor milepæl for os at modtage sådan en prisværdig kåring. 
Vi er stolte, men allermest ydmyge over denne pris – og, der skal lyde et kæmpe tak til vores team, og for opmærksomheden fra Dagbladet Børsen. 
Gazelle 2023
gazelle 2022 skive frugt og grøntbørs
chauffør skive frugt og grøntbørs

Bag om Skive Frugt og Grøntbørs A/S

Hos Skive Frugt og Grøntbørs A/S arbejdes der ud fra en flad ledelsesstruktur, hvor medbestemmelse og medansvar er nøgleordene blandt alle ansatte. Vi tror på, at de, der arbejder i de forskellige afdelinger, er eksperterne og derfor skal der lyttes til alle for at opnå det bedste resultat. 

Råvarernes vej til Skive Frugt og Grøntbørs A/S

Hos Skive Frugt og Grøntbørs A/S har vi en grundtanke om at råvarerne skal komme med kortest vej fra marken til lageret i Skive.

Vi prioriterer derfor at indkøbe råvarer lokalt eller nationalt, inden vi importerer fra udvalgte internationale engrosvirksomheder.

Vi arbejder derfor også tæt sammen med lokale avlere for at forenkle vejen fra marken til lageret.   

Læs mere om vore samarbejde med lokale avlere her.

microspire engesvang