Skive Frugt & Grøntbørs A/S

Frugtordning hos Skive Frugt og Grøntbørs A/S

Hos Skive Frugt og Grøntbørs A/S leverer vi frugtordninger til offentlige samt private virksomheder, skoler og institutioner.

De officielle kostråd anbefaler, at man spiser 600 g frugt og grønt om dagen, så hvorfor ikke hjælpe elever og medarbejder med at følge rådene ved at tilbyde dem lækkert frisk frugt i løbet af dagen.

Indholdet af en frugtordning

Indholdet af  frugtordningsaftalen afhænger i stor grad om kundens ønsker. Vi skræddersyer derfor gerne frugtordningerne i samarbejde med kunden for at mindske madspild og sørge for mest mulig tilfredshed hos modtagerne.

Vi kender nemlig alle det at nogle bestemte typer frugt altid ligger tilbage i frugtskålen, og der er mangel på andet. Derfor vil vi gerne imødekomme jeres præferencer og justere dem løbende. 

Derudover har vi nogle præ-definerede frugtkasser, som bliver sammensat ud fra årstiden. Vi forsøger dog altid at tilføje flest mulige danske produkter til ordningen.

Det er muligt at modtage både konventionelle-og økologiske frugtordninger. Der kan dog i nogle tilfælde være forskel på indholdet. 

Kontakt os her hvis du vil vide mere om vores frugtordningsaftale. 

Frugtordninger indhold
eu skolefrugt

EU’s støtte til skolefrugt

I EU er der et ønske om at fremme de sunde kostvaner. Derfor har EU lavet en tilskudsordning for skoleelever i 0-10 klasse.

For at opnå tilskuddet fra EU, skal man som skole søge om tilskud inden skolestart, før man kan komme i betragtning. Derudover skal man modtage frugter fra leverandører, der er godkendt til skolefrugtordningen.  

Læs mere om ordningen her fra Landbrugsstyrelsen.

Leverandør til EU’s skolefrugtordning

Hos Skive Frugt og Grøntbørs A/S er vi godkendte leverandører til skolefrugtordningen. Vi kan samtidig hjælpe med at søge om tilskuddet på vegne af din skole. 

Vi tilbyder pt. kun denne service til efterskoler.

Vil du vide mere om tilskudsordningen, og skal vi hjælpe dig med at søge om tilskud, kan du kontakte os her.

eu skolefrugt ordning
Energi short

Tilføjelser til din frugtordnings aftale

Vi har hos Skive Frugt og Grøntbørs A/S et stort udvalg af forskellige tillægsprodukter, der kan tilføjes til din frugtordningsaftale således den passer lige nøjagtig din virksomhed eller skoles behov.

Tilføj tørrede frugter, nødder, Müslibars eller energishots og giv dine medarbejdere eller elever et ekstra skud energi.