Skive Frugt & Grøntbørs A/S

Frugtordninger hos Skive Frugt og Grøntbørs A/S

Hos Skive Frugt og Grøntbørs A/S leverer vi frugtordninger til offentlige samt private virksomheder, skoler og institutioner.

De officielle kostråd anbefaler, at man spiser 600 g frugt og grønt om dagen, så hvorfor ikke hjælpe elever og medarbejder med at følge rådene ved at tilbyde dem lækkert frisk frugt i løbet af dagen.

Indholdet af frugtordninger

Vi skræddersyer gerne frugtordningerne i samarbejde med kunden for at mindske madspild og sørge for mest mulig tilfredshed hos modtagerne.

Derudover har vi nogle præ-definerede frugtkasser, som bliver sammensat ud fra årstiden. Vi forsøger dog altid at tilføje flest mulige danske produkter til ordningen.

Det er muligt at få både konventionelle-og økologiske frugtordninger.

Frugtordninger-indhold
Skolefrugt

EU’s støtte til skolefrugt

I EU er der et ønske om at fremme de sunde kostvaner. Derfor har EU lavet en tilskudsordning for skoleelever i 0-10 klasse.

For at opnå tilskuddet fra EU, skal man som skole søge om tilskud inden skolestart, før man kan komme i betragtning. Derudover skal man modtage frugter fra leverandører, der er godkendt til skolefrugtordningen.  

Læs mere om ordningen her fra Landbrugsstyrelsen.

Leverandør til EU’s skolefrugtordning

Hos Skive Frugt og Grøntbørs A/S er vi godkendte leverandører til skolefrugtordningen. Vi kan samtidig hjælpe med at søge om tilskuddet på vegne af skolen. 

Vi tilbyder pt. kun denne service til efterskoler.

Vil du vide mere om tilskudsordningen, og skal vi hjælpe dig med at søge om tilskud, kan du kontakte os her.

eu-skolefrugt-ordning